Yüklüyor…
Food biochemistry and food processing /
Diğer Yazarlar: | Simpson, Benjamin K. |
---|---|
Materyal Türü: | e-Kitap |
Dil: | İngilizce |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
Ames, Iowa :
Wiley-Blackwell,
2012.
|
Edisyon: | 2nd ed. |
Konular: | |
Online Erişim: | Full-text access OPAC'ta görüntüle |
Benzer Materyaller
-
Advances in food science and technology /
Baskı/Yayın Bilgisi: (2013) -
Food and beverage packaging technology /
Baskı/Yayın Bilgisi: (2011) -
Nutraceutical and Functional Food Processing Technology.
Yazar:: Boye, Joyce I.
Baskı/Yayın Bilgisi: (2014) -
Food materials science and engineering /
Yazar:: Bhandari, Bhesh
Baskı/Yayın Bilgisi: (2012) -
Biopolymers for food design /
Baskı/Yayın Bilgisi: (2018)