Yüklüyor…
Farklı domates salçalarında yüksek pişirme sıcaklıklarının hmf oluşum kinetiğine etkileri /
Bu çalışmada, Bursa'daki yerel bir marketten temin edilen iki farklı domates salçası örneği üzerinde, farklı sıcaklık ve sürelerde uygulanan ısıl işlemlerin etkisi incelenmiştir. Deneysel çalışmada, 150, 170 ve 190 °C sıcaklıklarda 0, 5, 10, 15, 20, 25 ve 30 dakika süreyle uygulanan ısıl işlem...
Yazar: | |
---|---|
Müşterek Yazar: | |
Diğer Yazarlar: | |
Materyal Türü: | Tez |
Dil: | Türkçe |
Konular: | |
Online Erişim: | OPAC'ta görüntüle |
Internet
OPAC'ta görüntüleMerkez Kütüphane
Yer Numarası: |
TP 370 A83 2025
|
---|---|
Kopya Bilgisi | Tez |