Yüklüyor…
Gıda katkı ve kalıntı analiz metodları /
Yazar: | Bakırcı, Gözde Türköz |
---|---|
Diğer Yazarlar: | Hışıl, Yaşar |
Materyal Türü: | Kitap |
Dil: | Türkçe |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
İzmir:
Sidas Yayınları,
2012
|
Konular: |
Benzer Materyaller
-
Gıda katkı maddeleri rehberi /
Yazar:: Şimşek, Harun
Baskı/Yayın Bilgisi: (Fazilet Neşriyat, 2011.) -
Food antioxidants : technological, toxicological, and health perspectives /
Baskı/Yayın Bilgisi: (Marcel Dekker, 1996.) -
Gıda katkı maddeleri /
Baskı/Yayın Bilgisi: (SİDAS, 2009.) -
Gıda katkı maddeleri /
Baskı/Yayın Bilgisi: (SİDAS, 2017.) -
Enstrümental gıda analizleri /
Yazar:: Hışıl, Yaşar
Baskı/Yayın Bilgisi: (Ege Üniversitesi Mühendislik Fakültesi, 2008)