Yüklüyor…
Gıda katkı ve kalıntı analiz metodları /
Yazar: | Bakırcı, Gözde Türköz |
---|---|
Diğer Yazarlar: | Hışıl, Yaşar |
Materyal Türü: | Kitap |
Dil: | Türkçe |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
İzmir:
Sidas Yayınları,
2012
|
Konular: | |
Online Erişim: | OPAC'ta görüntüle |
Benzer Materyaller
-
Gıda katkı maddeleri rehberi /
Yazar:: Şimşek, Harun
Baskı/Yayın Bilgisi: (2011) -
Food antioxidants : technological, toxicological, and health perspectives /
Baskı/Yayın Bilgisi: (1996) -
Gıda katkı maddeleri /
Baskı/Yayın Bilgisi: (2009) -
Gıda katkı maddeleri /
Baskı/Yayın Bilgisi: (2017) -
Enstrümental gıda analizleri /
Yazar:: Hışıl, Yaşar
Baskı/Yayın Bilgisi: (2008)