Yüklüyor…
Yoğurt bilimi ve teknolojisi /
Yazar: | Özer, Barbaros |
---|---|
Materyal Türü: | Kitap |
Dil: | Türkçe |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
Ankara:
SİDAS,
2006.
|
Konular: |
Benzer Materyaller
-
Advanced dairy science and technology /
Baskı/Yayın Bilgisi: (Blackwell Pub. Professional, 2008.) -
"Silivrim kaymak" : Türkiye'nin yoğurtları /
Yazar:: Ünsal, Artun
Baskı/Yayın Bilgisi: (Yapı Kredi Yayınları, 2007.) -
Yöresel tuzlu yoğurdun enzime dirençli nişaşta ilavesi ile foksiyonel bir ürün olarak geliştirilmesi /
Yazar:: Kaygısız, Meral
Baskı/Yayın Bilgisi: (2018.) -
Sultan I. Murad Hudavendigar ve dönemi /
Baskı/Yayın Bilgisi: (Bursa Osmangazi Belediyesi Yayınları, 2012.) -
Hayvan yetiştirme ilkeleri /
Yazar:: Şengonca, Metin
Baskı/Yayın Bilgisi: (Ege Üniversitesi Yayınları, 2009.)