İçeriği atla
Hoşgeldiniz,
Çıkış
Giriş
Dil
English
Türkçe
Tüm Alanlar
Materyal Adı
Dergi Başlığı
Yazar
Konu
Yer Numarası
ISBN/ISSN
Etiket
Ara
Gelişmiş
"Silivrim kaymak" :
Alıntıla
Yazdır
Kaydı İhraç Et
İhraç Et RefWorks
İhraç Et EndNoteWeb
İhraç Et EndNote
İhraç Et MARC
İhraç Et RDF
İhraç Et BibTeX
İhraç Et RIS
Kalıcı bağlantı
Yüklüyor…
"Silivrim kaymak" : Türkiye'nin yoğurtları /
Detaylı Bibliyografya
Yazar:
Ünsal, Artun
Diğer Yazarlar:
Emden, Cemal
Materyal Türü:
Kitap
Dil:
Türkçe
Baskı/Yayın Bilgisi:
Beyoğlu, İstanbul :
Yapı Kredi Yayınları,
2007.
Edisyon:
2. baskı.
Konular:
Yogurt
>
Turkey
>
History.
Yoğurt
>
Türkiye
>
Tarih.
Erişim Bilgileri
Diğer Bilgiler
Benzer Materyaller
Merkez Kütüphane
Detaylı Erişim Bilgileri Merkez Kütüphane
Yer Numarası:
TX759.5 Y63 U573 2011
Kopya Bilgisi
Rafta
Benzer Materyaller
Yöresel tuzlu yoğurdun enzime dirençli nişaşta ilavesi ile foksiyonel bir ürün olarak geliştirilmesi /
Yazar:: Kaygısız, Meral
Baskı/Yayın Bilgisi: (2018.)
Yoğurt bilimi ve teknolojisi /
Yazar:: Özer, Barbaros
Baskı/Yayın Bilgisi: (SİDAS, 2006.)
Osmanlı imparatorluğu klâsik çağ : (1300-1600) /
Yazar:: İnalcık, Halil
Baskı/Yayın Bilgisi: (Yapı Kredi Yayınları, 2014.)
Burial and death in colonial North America : exploring interment practices and landscapes in 17th-century British settlements /
Yazar:: Lacy, Robyn S.
Baskı/Yayın Bilgisi: (Emerald Publishing Limited, 2020.)
Peynir ve kurtlar : bir 16. yüzyıl değirmencisinin evreni /
Yazar:: Ginzburg, Carlo
Baskı/Yayın Bilgisi: (Metis yayınları, 2014.)