Yüklüyor…
"Silivrim kaymak" : Türkiye'nin yoğurtları /
Yazar: | Ünsal, Artun |
---|---|
Diğer Yazarlar: | Emden, Cemal |
Materyal Türü: | Kitap |
Dil: | Türkçe |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
Beyoğlu, İstanbul :
Yapı Kredi Yayınları,
2007.
|
Edisyon: | 2. baskı. |
Konular: | |
Online Erişim: | OPAC'ta görüntüle |
Benzer Materyaller
-
Yöresel tuzlu yoğurdun enzime dirençli nişaşta ilavesi ile foksiyonel bir ürün olarak geliştirilmesi /
Yazar:: Kaygısız, Meral
Baskı/Yayın Bilgisi: (2018) -
Yoğurt bilimi ve teknolojisi /
Yazar:: Özer, Barbaros
Baskı/Yayın Bilgisi: (2006) -
Osmanlı imparatorluğu klâsik çağ : (1300-1600) /
Yazar:: İnalcık, Halil
Baskı/Yayın Bilgisi: (2014) -
Burial and death in colonial North America : exploring interment practices and landscapes in 17th-century British settlements /
Yazar:: Lacy, Robyn S.
Baskı/Yayın Bilgisi: (2020) -
Peynir ve kurtlar : bir 16. yüzyıl değirmencisinin evreni /
Yazar:: Ginzburg, Carlo
Baskı/Yayın Bilgisi: (2014)