Yüklüyor…
Reaction and fermantation kinetics in food engineering /
Yazar: | Göksungur, Yekta |
---|---|
Materyal Türü: | Kitap |
Dil: | İngilizce |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
İzmir:
Sidas Medya,
2011.
|
Konular: |
Benzer Materyaller
-
Gıda mühendisliğine giriş = introduction to food engineering/
Yazar:: Singh, R. Paul
Baskı/Yayın Bilgisi: (Nobel Yayınevi, 2015.) -
Gıda mühendisliğine giriş /
Baskı/Yayın Bilgisi: (Nobel Akademik Yayıncılık Eğitim Danışmanlık Tic. Ltd. Şti., 2020) -
Gıda mühendisliğinde ısıl olmayan teknolojiler /
Yazar:: Baysal, Taner
Baskı/Yayın Bilgisi: (Nobel Akademik Yayıncılık, 2012.) -
Engineering properties of foods /
Baskı/Yayın Bilgisi: (CRC Press, Taylor & Francis Group, 2014.) -
Physical properties of foods /
Yazar:: Sahin, Serpil
Baskı/Yayın Bilgisi: (Springer, 2006.)