Yüklüyor…
Dairy science and technology /
Yazar: | Walstra, Pieter |
---|---|
Diğer Yazarlar: | Wouters, Jan T. M., Geurts, T. J. |
Materyal Türü: | Kitap |
Dil: | İngilizce |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
Boca Raton :
CRC/Taylor & Francis,
2006.
|
Edisyon: | 2. baskı |
Konular: |
Benzer Materyaller
-
Süt ve mamulleri teknolojisi /
Yazar:: Üçüncü, Mustafa
Baskı/Yayın Bilgisi: (Mustafa Üçüncü, 2018.) -
Süt ve mamulleri teknolojisi /
Yazar:: Üçüncü, Mustafa
Baskı/Yayın Bilgisi: (Mustafa Üçüncü , 2012.) -
Süt teknolojisi : Sütün bileşimi ve işlenmesi /
Baskı/Yayın Bilgisi: (Ege Üniversitesi, 2010.) -
Süt teknolojisi : sütün bileşimi ve işlenmesi /
Baskı/Yayın Bilgisi: (Ege Üniversitesi, 2012.) -
Whey proteins : functional properties, production and health benefits /
Baskı/Yayın Bilgisi: (Nova, 2015.)