Yüklüyor…
Thermal food processing : new technologies and quality issues /
Diğer Yazarlar: | Sun, Da-Wen |
---|---|
Materyal Türü: | Kitap |
Dil: | İngilizce |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
Boca Raton, FL :
CRC Press,
2012.
|
Edisyon: | 2. baskı |
Seri Bilgileri: | Contemporary food engineering
|
Konular: |
Benzer Materyaller
-
Handbook of food preservation /
Baskı/Yayın Bilgisi: (CRC Press, 2007.) -
Güncel elektriksel ısıtma yöntemleri /
Yazar:: Baysal, Taner
Baskı/Yayın Bilgisi: (SİDAS, 2011.) -
Fennema's food chemistry /
Baskı/Yayın Bilgisi: (CRC Press/Taylor & Francis, 2008.) -
Essentials of food science /
Yazar:: Vaclavik, Vickie
Baskı/Yayın Bilgisi: (Springer, 2014.) -
Tarımsal ürünlerin muhafazası /
Yazar:: İsmail, Karaçalı
Baskı/Yayın Bilgisi: (Ege Üniversitesi Yayınları, 2011.)