Yüklüyor…
Technology of breadmaking /
| Yazar: | Cauvain, Stanley |
|---|---|
| Materyal Türü: | Kitap |
| Dil: | İngilizce |
| Baskı/Yayın Bilgisi: |
New York, NY :
Springer Science+Business Media, LLC,
2015.
|
| Edisyon: | 3. baskı |
| Konular: | |
| Online Erişim: | OPAC'ta görüntüle |
Benzer Materyaller
-
Dairy Chemistry and Biochemistry /
Yazar:: Fox, P. F.
Baskı/Yayın Bilgisi: (2015) -
Minimally processed foods : technologies for safety, quality, and convenience/
Baskı/Yayın Bilgisi: (2014) -
Gıda biyoteknolojisi /
Baskı/Yayın Bilgisi: (2014) -
Genetiği değiştirilmiş organizmalar : GDO /
Yazar:: Denli, Muzaffer
Baskı/Yayın Bilgisi: (2012) -
An introduction to the physical chemistry of food /
Yazar:: Coupland, John N.
Baskı/Yayın Bilgisi: (2014)