Yüklüyor…
Fermentation processes engineering in the food industry /
Diğer Yazarlar: | Soccol, Carlos Ricardo, Pandey, Ashok, Larroche, Christian |
---|---|
Materyal Türü: | Kitap |
Dil: | İngilizce |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
Boca Raton, Fla. :
CRC,
2013.
|
Konular: | |
Online Erişim: | OPAC'ta görüntüle |
Benzer Materyaller
-
Fermente gıdalar : Mikrobiyoloji, teknoloji, sağlık /
Yazar:: Anlı, Ertan
Baskı/Yayın Bilgisi: (2019) -
Unit operations in food processing /
Yazar:: Earle, R. L.
Baskı/Yayın Bilgisi: (1983) -
Introduction to food engineering /
Yazar:: Singh, R. Paul
Baskı/Yayın Bilgisi: (2014) -
Solving problems in food engineering /
Yazar:: Yanniotis, Stavros
Baskı/Yayın Bilgisi: (2008) -
Fundamentals of food process engineering /
Yazar:: Toledo, Romeo T.
Baskı/Yayın Bilgisi: (2007)