Yüklüyor…
Dictionary of food ingredients /
Yazar: | Igoe, Robert S. |
---|---|
Materyal Türü: | Kitap |
Dil: | İngilizce |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
New York :
Springer,
2011.
|
Edisyon: | 5. baskı |
Konular: | |
Online Erişim: | OPAC'ta görüntüle |
Benzer Materyaller
-
Food materials science : principles and practice /
Baskı/Yayın Bilgisi: (2008) -
Antioxidants in food and biology : facts and fiction /
Yazar:: Frankel, Edwin Nessim
Baskı/Yayın Bilgisi: (2012) -
Bender's dictionary of nutrition and food technology /
Yazar:: Bender, David A.
Baskı/Yayın Bilgisi: (2006) -
Yağlardan korkmayınız yağların faydaları ve zararları /
Yazar:: Polat, Ali -
The chemistry of food /
Yazar:: Velisek, Jan
Baskı/Yayın Bilgisi: (2014)