Yüklüyor…
The food chemistry laboratory : a manual for experimental foods, dietetics, and food scientists /
Yazar: | Weaver, Connie |
---|---|
Diğer Yazarlar: | Daniel, James R. |
Materyal Türü: | Kitap |
Dil: | İngilizce |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
Boca Raton :
CRC Press,
2003.
|
Edisyon: | 2. baskı |
Konular: | |
Online Erişim: | OPAC'ta görüntüle |
Benzer Materyaller
-
Laboratuvar teknikleri ve güvenliği /
Yazar:: Tayar, Mustafa -
Gıda laboratuvar tekniği /
Yazar:: Şahin, İsmet
Baskı/Yayın Bilgisi: (2020) -
General chemistry laboratory manual /
Yazar:: Pamuk, Önder
Baskı/Yayın Bilgisi: (2006) -
Laboratory experiments in microbiology /
Yazar:: Johnson, Ted R.
Baskı/Yayın Bilgisi: (2016) -
Elektronik laboratuvarı deneyleri /
Yazar:: Morgül, Avni