Yüklüyor…
The chemistry of food /
Yazar: | Velisek, Jan |
---|---|
Materyal Türü: | Kitap |
Dil: | İngilizce |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
west sussek :
Wiley,
2014
|
Konular: | |
Online Erişim: | OPAC'ta görüntüle |
Benzer Materyaller
-
Food materials science : principles and practice /
Baskı/Yayın Bilgisi: (2008) -
Antioxidants in food and biology : facts and fiction /
Yazar:: Frankel, Edwin Nessim
Baskı/Yayın Bilgisi: (2012) -
Reaksiyon kinetiği : (gıdaların bozulma kinetiği) / Bekir S. Cemeroğlu
Yazar:: Cemeroğlu, Bekir S.
Baskı/Yayın Bilgisi: (2015) -
Engineering properties of foods /
Baskı/Yayın Bilgisi: (2014) -
Fennema's food chemistry /
Baskı/Yayın Bilgisi: (2008)