Yüklüyor…
Handbook of food preservation /
Diğer Yazarlar: | Rahman, Shafiur |
---|---|
Materyal Türü: | Kitap |
Dil: | İngilizce |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
Boca Raton :
CRC Press,
2007.
|
Edisyon: | 2. bskı |
Seri Bilgileri: | Food science and technology.
|
Konular: |
Benzer Materyaller
-
Thermal food processing : new technologies and quality issues /
Baskı/Yayın Bilgisi: (CRC Press, 2012.) -
Güncel elektriksel ısıtma yöntemleri /
Yazar:: Baysal, Taner
Baskı/Yayın Bilgisi: (SİDAS, 2011.) -
Food irradiation research and technology /
Baskı/Yayın Bilgisi: (Wiley-Blackwell, 2013.) -
Spray drying technique for food ingredient encapsulation /
Yazar:: Anandharamakrishnan, C.
Baskı/Yayın Bilgisi: (Wiley-Blackwell, IFT Press, [2015]) -
Non-thermal food engineering operations
Yazar:: Ortega-Rivas, Enrique
Baskı/Yayın Bilgisi: (Springer, 2012.)