Yüklüyor…
Handbook of food preservation /
Diğer Yazarlar: | Rahman, Shafiur |
---|---|
Materyal Türü: | Kitap |
Dil: | İngilizce |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
Boca Raton :
CRC Press,
2007.
|
Edisyon: | 2. bskı |
Seri Bilgileri: | Food science and technology.
|
Konular: | |
Online Erişim: | OPAC'ta görüntüle |
Benzer Materyaller
-
Thermal food processing : new technologies and quality issues /
Baskı/Yayın Bilgisi: (2012) -
Güncel elektriksel ısıtma yöntemleri /
Yazar:: Baysal, Taner
Baskı/Yayın Bilgisi: (2011) -
Food irradiation research and technology /
Baskı/Yayın Bilgisi: (2013) -
Spray drying technique for food ingredient encapsulation /
Yazar:: Anandharamakrishnan, C.
Baskı/Yayın Bilgisi: (2015) -
Non-thermal food engineering operations
Yazar:: Ortega-Rivas, Enrique
Baskı/Yayın Bilgisi: (2012)