Yüklüyor…
Essentials of food science /
| Yazar: | Vaclavik, Vickie |
|---|---|
| Diğer Yazarlar: | Christian, Elizabeth W. |
| Materyal Türü: | Kitap |
| Dil: | İngilizce |
| Baskı/Yayın Bilgisi: |
New York :
Springer,
2014.
|
| Edisyon: | 4. baskı |
| Seri Bilgileri: | Food science text series.
|
| Konular: | |
| Online Erişim: | OPAC'ta görüntüle |
Benzer Materyaller
-
Fennema's food chemistry /
Baskı/Yayın Bilgisi: (2008) -
Food materials science : principles and practice /
Baskı/Yayın Bilgisi: (2008) -
Antioxidants in food and biology : facts and fiction /
Yazar:: Frankel, Edwin Nessim
Baskı/Yayın Bilgisi: (2012) -
Principles of food chemistry /
Yazar:: DeMan, John M.
Baskı/Yayın Bilgisi: (1999) -
Physical properties of foods /
Yazar:: Sahin, Serpil
Baskı/Yayın Bilgisi: (2006)