İçeriği atla
Hoşgeldiniz,
Çıkış
Giriş
Dil
English
Türkçe
Tüm Alanlar
Materyal Adı
Dergi Başlığı
Yazar
Konu
Yer Numarası
ISBN/ISSN
Etiket
Ara
Gelişmiş
Physical properties of foods /
Alıntıla
Yazdır
Kaydı İhraç Et
İhraç Et RefWorks
İhraç Et EndNoteWeb
İhraç Et EndNote
İhraç Et MARC
İhraç Et RDF
İhraç Et BibTeX
İhraç Et RIS
Kalıcı bağlantı
Yüklüyor…
Physical properties of foods /
Detaylı Bibliyografya
Yazar:
Sahin, Serpil
Diğer Yazarlar:
Sumnu, Servit Gulum
Materyal Türü:
Kitap
Dil:
İngilizce
Baskı/Yayın Bilgisi:
New York :
Springer,
2006.
Konular:
Food
>
Analysis
Gıda
>
Analiz.
Erişim Bilgileri
Diğer Bilgiler
Benzer Materyaller
Merkez Kütüphane
Detaylı Erişim Bilgileri Merkez Kütüphane
Yer Numarası:
TX541 .S245 2006
Kopya Bilgisi
Rafta
Benzer Materyaller
Gıda analizleri /
Yazar:: Cemeroğlu, Bekir
Baskı/Yayın Bilgisi: (Gıda Teknolojisi, 2007.)
Fennema's food chemistry /
Baskı/Yayın Bilgisi: (CRC Press/Taylor & Francis, 2008.)
Essentials of food science /
Yazar:: Vaclavik, Vickie
Baskı/Yayın Bilgisi: (Springer, 2014.)
Food materials science : principles and practice /
Baskı/Yayın Bilgisi: (Springer, 2008.)
Engineering properties of foods /
Baskı/Yayın Bilgisi: (CRC Press, Taylor & Francis Group, 2014.)