Yüklüyor…
Physical properties of foods /
Yazar: | Sahin, Serpil |
---|---|
Diğer Yazarlar: | Sumnu, Servit Gulum |
Materyal Türü: | Kitap |
Dil: | İngilizce |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
New York :
Springer,
2006.
|
Konular: |
Benzer Materyaller
-
Gıda analizleri /
Yazar:: Cemeroğlu, Bekir
Baskı/Yayın Bilgisi: (Gıda Teknolojisi, 2007.) -
Fennema's food chemistry /
Baskı/Yayın Bilgisi: (CRC Press/Taylor & Francis, 2008.) -
Essentials of food science /
Yazar:: Vaclavik, Vickie
Baskı/Yayın Bilgisi: (Springer, 2014.) -
Food materials science : principles and practice /
Baskı/Yayın Bilgisi: (Springer, 2008.) -
Engineering properties of foods /
Baskı/Yayın Bilgisi: (CRC Press, Taylor & Francis Group, 2014.)