Yüklüyor…
Principles of cereal science and technology /
Yazar: | Delcour, Jan A. |
---|---|
Diğer Yazarlar: | Hoseney, R. Carl |
Materyal Türü: | Kitap |
Dil: | İngilizce |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
St. Paul, Minn. :
AACC International,
2010.
|
Edisyon: | 3. baskı |
Konular: | |
Online Erişim: | OPAC'ta görüntüle |
Benzer Materyaller
-
Cereal grains : properties, processing, and nutritional attributes /
Yazar:: Serna Saldivar, Sergio R. Othon
Baskı/Yayın Bilgisi: (2010) -
Food science /
Yazar:: Potter, Norman N.
Baskı/Yayın Bilgisi: (1998) -
Food spoilage microorganisms /
Baskı/Yayın Bilgisi: (2006) -
Food packaging : principles and practice /
Yazar:: Robertson, Gordon L.
Baskı/Yayın Bilgisi: (2013) -
Gıda Hijyeni 3 : Gıda güvenliği uygulamalar /
Yazar:: Göktan, Deniz
Baskı/Yayın Bilgisi: (2012)