Yüklüyor…
Food irradiation research and technology /
Diğer Yazarlar: | Fan, Xuetong, Sommers, Christopher H. |
---|---|
Materyal Türü: | Kitap |
Dil: | İngilizce |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
Ames, Iowa :
Wiley-Blackwell,
2013.
|
Edisyon: | 2. baskı |
Konular: | |
Online Erişim: | OPAC'ta görüntüle |
Benzer Materyaller
-
Handbook of food preservation /
Baskı/Yayın Bilgisi: (2007) -
Güncel elektriksel ısıtma yöntemleri /
Yazar:: Baysal, Taner
Baskı/Yayın Bilgisi: (2011) -
Fundamentals of food process engineering /
Yazar:: Toledo, Romeo T.
Baskı/Yayın Bilgisi: (2007) -
Non-thermal food engineering operations
Yazar:: Ortega-Rivas, Enrique
Baskı/Yayın Bilgisi: (2012) -
Spray drying technique for food ingredient encapsulation /
Yazar:: Anandharamakrishnan, C.
Baskı/Yayın Bilgisi: (2015)