Yüklüyor…
Süt teknolojisi : Sütün bileşimi ve işlenmesi /
Diğer Yazarlar: | Metin, Mustafa |
---|---|
Materyal Türü: | Kitap |
Dil: | Türkçe |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
İzmir :
Ege Üniversitesi,
2010.
|
Edisyon: | 9. baskı. |
Seri Bilgileri: | Ege Üniversitesi Mühendislik Fakültesi yayınları ;
no: 33. |
Konular: |
Benzer Materyaller
-
Süt teknolojisi : sütün bileşimi ve işlenmesi /
Baskı/Yayın Bilgisi: (Ege Üniversitesi, 2012.) -
Süt ve mamulleri teknolojisi /
Yazar:: Üçüncü, Mustafa
Baskı/Yayın Bilgisi: (Mustafa Üçüncü, 2018.) -
Süt ve mamulleri teknolojisi /
Yazar:: Üçüncü, Mustafa
Baskı/Yayın Bilgisi: (Mustafa Üçüncü , 2012.) -
Dairy science and technology /
Yazar:: Walstra, Pieter
Baskı/Yayın Bilgisi: (CRC/Taylor & Francis, 2006.) -
Whey proteins : functional properties, production and health benefits /
Baskı/Yayın Bilgisi: (Nova, 2015.)