Yüklüyor…
Understanding food science and technology /
Yazar: | Murano, Peter S. |
---|---|
Materyal Türü: | Kitap |
Dil: | İngilizce |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
United States :
Cengage Learning,
2003.
|
Konular: |
Benzer Materyaller
-
Beslencenin sosyolojisi : Orta sınıf(lar)ın yeme içme ve eğlence örüntüleri /
Yazar:: Akarçay, Erhan
Baskı/Yayın Bilgisi: (Phoenix Yayınevi, 2016) -
3. Uluslararası helal ve sağlıklı gıda kongresi : 30-31 Ekim 2015, İstanbul : "Helal ve sağlıklı beslenmede farkındalık ve sürdürebilirlik" /
Baskı/Yayın Bilgisi: (Necmettin Erbakan Üniversitesi Kültür Yayınları, 2017.) -
Gender and food from production to consumption and after.
Baskı/Yayın Bilgisi: (Emerald, 2016.) -
1236 Selçuklu mutfağı : dergâhtan saraya bir aşk hikâyesi /
Yazar:: Akkor, Muhammed Ömür
Baskı/Yayın Bilgisi: (Alfa Yayınları, 2014.) -
Atomik alışkanlıklar : küçük değişiklikler, büyük sonuçlar/
Yazar:: Clear, James
Baskı/Yayın Bilgisi: (Pegasus Yayıncılık Tic. San. Ltd. Şti., 2022.)