Yüklüyor…
Food science : the biochemistry of food and nutrition /
Materyal Türü: | Kitap |
---|---|
Dil: | İngilizce |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
Gaithersburg, Md. :
Springer,
2002.
|
Edisyon: | fourth edition. |
Konular: |
Benzer Materyaller
-
Principles of food processing. /
Yazar:: Heldman, Dennis R.
Baskı/Yayın Bilgisi: (Springer, 1997) -
Introduction to food process engineering /
Yazar:: Smith, P. G.
Baskı/Yayın Bilgisi: (Springer, 2011.) -
Endüstriyel gıda üretim teknikleri/
Baskı/Yayın Bilgisi: (Nobel Akademik Yayıncılık, 2022.) -
Food processing technology : principles and practice /
Yazar:: Fellows, P. J.
Baskı/Yayın Bilgisi: (CRC Press, 2009.) -
Food processing technology : principles and practice /
Yazar:: Fellows, P.J
Baskı/Yayın Bilgisi: (CRC Press, 2011.)