Loading…
Fenilketonüri hastaları (PKU) ve çölyak hastaları için bisküvi üretimi /
Main Author: | Parlak, Özen |
---|---|
Format: | Thesis |
Language: | Turkish |
Published: |
Bursa,
2018.
|
Subjects: | |
Online Access: | https://hdl.handle.net/20.500.12885/2759 View in OPAC |
Similar Items
-
Kestaneli süt üretimi ve kestaneli sütün özelliklerinin araştırılması /
by: Erdoğan, Gaye İrem
Published: (2019) -
Yüksek basınç homojenizasyon işleminin mercimek protein izolatının ara yüzey reolojik özellikleri üzerine etkisi /
by: Parlak, Mahmud Ekrem -
Sucuk baharatı karışımı uçucu yağları ile zenginleştirilen poli laktik asit esaslı nano-liflerin çözelti üflemeli eğirme tekniği ile üretimi /
by: Özcan, İklime
Published: (2021) -
Gıda, yem ve tohumda multipleks gdo tarama testi geliştirilmesi ve validasyon çalışmaları/
by: Akman, Nihal -
Mikroenkapsüle ve taze arı sütünün antimikrobiyal aktivitelerinin kıyaslanması ve muhafaza süresinin antimikrobiyal aktive üzerine etkisinin belirlenmesi /
by: Ordu, Neslihan
Published: (2019)