Yüklüyor…
Patlıcan esaslı alternatif çerez gıdaların geliştirilmesi /
| Yazar: | Sever, Ercan |
|---|---|
| Müşterek Yazar: | Bursa Teknik Üniversitesi |
| Materyal Türü: | Tez |
| Dil: | Türkçe |
| Baskı/Yayın Bilgisi: |
Bursa,
2018.
|
| Konular: | |
| Online Erişim: | https://hdl.handle.net/20.500.12885/2750 OPAC'ta görüntüle |
Benzer Materyaller
-
Makine öğrenmesi yaklaşımıyla yonga üretim sürecindeki yarı iletken levha hatalarının sınıflandırılması ve benzerliklerinin derecelendirilmesi /
Yazar:: Ergen, Gökhan
Baskı/Yayın Bilgisi: (2022) -
Food science /
Yazar:: Potter, Norman N.
Baskı/Yayın Bilgisi: (1998) -
Reaction and fermantation kinetics in food engineering /
Yazar:: Göksungur, Yekta
Baskı/Yayın Bilgisi: (2011) -
Gıdalarda duyusal değerlendirme /
Yazar:: Onoğur, Tomris Altuğ
Baskı/Yayın Bilgisi: (2015) -
Kayıptan sonra yaşam /
Yazar:: Volkan, Vamık D.
Baskı/Yayın Bilgisi: (2019)