Yüklüyor…
Farklı asitlik düzeylerine sahip limonataların depolama sürecinde aroma profilindeki değişimlerin araştırılması /
Gıdalarda aroma bileşenleri ve bunların değişimleri, duyusal özellikleri direkt olarak belirleyerek tüketici tercihini ve ürünün raf ömrü süresini etkileyen önemli unsurlardır. Aroma bileşenlerinin miktarları çeşitli faktörlerin etkisiyle değişime uğramaktadırlar. Bu faktörler; sıcaklık, depolama sü...
Yazar: | |
---|---|
Müşterek Yazar: | |
Diğer Yazarlar: | |
Materyal Türü: | Tez |
Dil: | Türkçe |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
Bursa,
2020.
|
Konular: |
Merkez Kütüphane
Yer Numarası: |
BİT YL D465 2020
|
---|---|
Kopya Bilgisi | Tez |