Yüklüyor…
Farklı asitlik düzeylerine sahip limonataların depolama sürecinde aroma profilindeki değişimlerin araştırılması /
Gıdalarda aroma bileşenleri ve bunların değişimleri, duyusal özellikleri direkt olarak belirleyerek tüketici tercihini ve ürünün raf ömrü süresini etkileyen önemli unsurlardır. Aroma bileşenlerinin miktarları çeşitli faktörlerin etkisiyle değişime uğramaktadırlar. Bu faktörler; sıcaklık, depolama sü...
Yazar: | Deniz, Dilan |
---|---|
Müşterek Yazar: | Fen Bilimleri Enstitüsü |
Diğer Yazarlar: | Dağdelen, Fatih (tez danışmanı.) |
Materyal Türü: | Tez |
Dil: | Türkçe |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
Bursa,
2020.
|
Konular: | |
Online Erişim: | https://hdl.handle.net/20.500.12885/2697 OPAC'ta görüntüle |
Benzer Materyaller
-
Isı depolama tekniği /
Yazar:: Öztürk, H. Hüseyin
Baskı/Yayın Bilgisi: (2008) -
Elektrokimyasal enerji depolama uygulamaları için nanoyapı-kontrollü elektrot malzemelerinin geliştirilmesi /
Yazar:: Sinan Tatlı, Neriman - Katı atık düzenli depolama tesisleri işletimi el kitabı /
-
İzmir Çamaltı tuzlasından izole edilen halofilik mikroalglerin biyoteknolojide kullanım potansiyellerinin incelenmesi /
Yazar:: Şentürk, Kübra
Baskı/Yayın Bilgisi: (2018) -
İzmir çamaltı tuzlasından izole edilen edilen halofilik mikroalglerin moleküler ve morfolojik taksonomisi ile stres faktörlerine fizyolojik yanıtları /
Yazar:: Dökümcüoğlu, Vesile Esra
Baskı/Yayın Bilgisi: (2018)