Yüklüyor…
Farklı asitlik düzeylerine sahip limonataların depolama sürecinde aroma profilindeki değişimlerin araştırılması /
Gıdalarda aroma bileşenleri ve bunların değişimleri, duyusal özellikleri direkt olarak belirleyerek tüketici tercihini ve ürünün raf ömrü süresini etkileyen önemli unsurlardır. Aroma bileşenlerinin miktarları çeşitli faktörlerin etkisiyle değişime uğramaktadırlar. Bu faktörler; sıcaklık, depolama sü...
Yazar: | Deniz, Dilan |
---|---|
Müşterek Yazar: | Fen Bilimleri Enstitüsü |
Diğer Yazarlar: | Dağdelen, Fatih (tez danışmanı.) |
Materyal Türü: | Tez |
Dil: | Türkçe |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
Bursa,
2020.
|
Konular: |
Benzer Materyaller
-
Isı depolama tekniği /
Yazar:: Öztürk, H. Hüseyin
Baskı/Yayın Bilgisi: (Teknik Yayınevi, 2008) -
Elektrokimyasal enerji depolama uygulamaları için nanoyapı-kontrollü elektrot malzemelerinin geliştirilmesi /
Yazar:: Sinan Tatlı, Neriman
Baskı/Yayın Bilgisi: (2024) -
Katı atık düzenli depolama tesisleri işletimi el kitabı /
Baskı/Yayın Bilgisi: (İstaç Yayınları, 2015.) -
Serum infüzyon setlerinden sızan kimyasalların sitotoksik ve genotoksik özelliklerinin araştırılması /
Yazar:: Özlü, Ayşegül
Baskı/Yayın Bilgisi: (2020.) -
GDO analizlerinde kullanılan crm izolatlarının kontrolllü muhafaza koşullarında tekrar kullanım olanaklarının araştırılması /
Yazar:: Dağdelen, Ayşe
Baskı/Yayın Bilgisi: (2020.)