Loading…
Farklı asitlik düzeylerine sahip limonataların depolama sürecinde aroma profilindeki değişimlerin araştırılması /
Gıdalarda aroma bileşenleri ve bunların değişimleri, duyusal özellikleri direkt olarak belirleyerek tüketici tercihini ve ürünün raf ömrü süresini etkileyen önemli unsurlardır. Aroma bileşenlerinin miktarları çeşitli faktörlerin etkisiyle değişime uğramaktadırlar. Bu faktörler; sıcaklık, depolama sü...
Main Author: | Deniz, Dilan |
---|---|
Corporate Author: | Fen Bilimleri Enstitüsü |
Other Authors: | Dağdelen, Fatih (tez danışmanı.) |
Format: | Thesis |
Language: | Turkish |
Published: |
Bursa,
2020.
|
Subjects: |
Similar Items
-
Isı depolama tekniği /
by: Öztürk, H. Hüseyin
Published: (Teknik Yayınevi, 2008) -
Elektrokimyasal enerji depolama uygulamaları için nanoyapı-kontrollü elektrot malzemelerinin geliştirilmesi /
by: Sinan Tatlı, Neriman
Published: (2024) -
Katı atık düzenli depolama tesisleri işletimi el kitabı /
Published: (İstaç Yayınları, 2015.) -
Serum infüzyon setlerinden sızan kimyasalların sitotoksik ve genotoksik özelliklerinin araştırılması /
by: Özlü, Ayşegül
Published: (2020.) -
GDO analizlerinde kullanılan crm izolatlarının kontrolllü muhafaza koşullarında tekrar kullanım olanaklarının araştırılması /
by: Dağdelen, Ayşe
Published: (2020.)