Yüklüyor…
Farklı asitlik düzeylerine sahip limonataların depolama sürecinde aroma profilindeki değişimlerin araştırılması /
Gıdalarda aroma bileşenleri ve bunların değişimleri, duyusal özellikleri direkt olarak belirleyerek tüketici tercihini ve ürünün raf ömrü süresini etkileyen önemli unsurlardır. Aroma bileşenlerinin miktarları çeşitli faktörlerin etkisiyle değişime uğramaktadırlar. Bu faktörler; sıcaklık, depolama sü...
Yazar: | Deniz, Dilan |
---|---|
Müşterek Yazar: | Fen Bilimleri Enstitüsü |
Diğer Yazarlar: | Dağdelen, Fatih (tez danışmanı.) |
Materyal Türü: | Tez |
Dil: | Türkçe |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
Bursa,
2020.
|
Konular: | |
Online Erişim: | https://hdl.handle.net/20.500.12885/2697 OPAC'ta görüntüle |
Benzer Materyaller
-
Isı depolama tekniği /
Yazar:: Öztürk, H. Hüseyin
Baskı/Yayın Bilgisi: (2008) -
Elektrokimyasal enerji depolama uygulamaları için nanoyapı-kontrollü elektrot malzemelerinin geliştirilmesi /
Yazar:: Sinan Tatlı, Neriman - Katı atık düzenli depolama tesisleri işletimi el kitabı /
-
Thermal energy storage : systems and applications /
Yazar:: Dinçer, İbrahim
Baskı/Yayın Bilgisi: (2010) -
Energy storage : a new approach /
Yazar:: Zito, Ralph
Baskı/Yayın Bilgisi: (2010)