Yüklüyor…
Engineering properties of foods /
Diğer Yazarlar: | Rao, M. A., Rivzi, Syed S.H, Datta, Ashim K., Ahmed, Jasim |
---|---|
Materyal Türü: | Kitap |
Dil: | İngilizce |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
Boca Raton :
CRC Press, Taylor & Francis Group,
2014.
|
Edisyon: | 4. baskı |
Konular: | |
Online Erişim: | OPAC'ta görüntüle |
Benzer Materyaller
-
Introduction to food engineering /
Yazar:: Singh, R. Paul
Baskı/Yayın Bilgisi: (2014) -
Fundamentals of food process engineering /
Yazar:: Toledo, Romeo T.
Baskı/Yayın Bilgisi: (2007) -
Solving problems in food engineering /
Yazar:: Yanniotis, Stavros
Baskı/Yayın Bilgisi: (2008) -
Unit operations in food processing /
Yazar:: Earle, R. L.
Baskı/Yayın Bilgisi: (1983) -
Reaction and fermantation kinetics in food engineering /
Yazar:: Göksungur, Yekta
Baskı/Yayın Bilgisi: (2011)