Yüklüyor…
Endüstriyel gıda üretim teknikleri/
Diğer Yazarlar: | Şanlıbaba, Pınar (editör), Güçer., Yalçın (editör) |
---|---|
Materyal Türü: | Kitap |
Dil: | Türkçe |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
Ankara :
Nobel Akademik Yayıncılık,
2022.
|
Seri Bilgileri: | Nobel Yayın no ;
4015. Mühendislik-Teknik no ; 390. |
Konular: |
Benzer Materyaller
-
Food science : the biochemistry of food and nutrition /
Baskı/Yayın Bilgisi: (Springer, 2002.) -
Introduction to food process engineering /
Yazar:: Smith, P. G.
Baskı/Yayın Bilgisi: (Springer, 2011.) -
Principles of food processing. /
Yazar:: Heldman, Dennis R.
Baskı/Yayın Bilgisi: (Springer, 1997) -
Gıda mühendisliğinde ısıl olmayan teknolojiler /
Yazar:: Baysal, Taner
Baskı/Yayın Bilgisi: (Nobel Akademik Yayıncılık, 2012.) -
Food processing technology : principles and practice /
Yazar:: Fellows, P. J.
Baskı/Yayın Bilgisi: (CRC Press, 2009.)