Loading…
Biyoaktif madde yüklenmiş siklodekstrin-metal organik kafes sentezi ve karakterizasyonu/
Günümüzde doğal ürünlere gösterilen yönelim, gıdalarda sentetik antimikrobiyal ve antioksidan özellikli maddelerin yerine doğal koruyucuların kullanılmasını gündeme getirmiştir. Bu amaçla, doğal koruyucuların kullanımında karşılaşılan zorlukların üstesinden gelmek için pek çok çalışma yürütülmektedi...
Main Author: | Ateş, Kıvılcım |
---|---|
Corporate Authors: | Bursa Teknik Üniversitesi Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü |
Other Authors: | Yıldız, Zehra İrem (tez danışmanı) |
Format: | Thesis |
Language: | Turkish |
Subjects: | |
Online Access: | https://hdl.handle.net/20.500.12885/3134 View in OPAC |
Similar Items
-
Meryem ana eli otu (Anastatıca hıerochuntıca) ekstraktının mikroenkapsülasyonu ve difüzyon karakterizasyonu /
by: Cesur, Nurbanu -
Mentol ve organik asit bazlı derin ötektik çözeltilerin gıda ambalajlarında plastikleştirici olarak kullanım olanaklarının araştırılması/
by: Aşgın, Şükran -
Kafes /
by: Malerman, Josh
Published: (2019) -
Keçi kafe /
by: Simon, Francesca -
Reaction and fermantation kinetics in food engineering /
by: Göksungur, Yekta
Published: (2011)