Loading…
Keçiboynuzu konsantresinin ozmotik distilasyon ile üretimi: gıda kalitesi ve proses koşullarının değerlendirilmesi/
Keçiboynuzu meyvesi (Ceratonia siliqua L.) ya da bilinen diğer adıyla harnup sahip olduğu yüksek besin içeriği bakımından dikkat çeken fonksiyonel gıda ürünlerinden biridir. Fonksiyonel özelliklerinin sahip olduğu biyoaktif maddelerin çalışma mekanizmalarından kaynaklandığı ve yapılan çalışmalarda s...
Main Author: | Tan, Esranur |
---|---|
Corporate Authors: | Bursa Teknik Üniversitesi Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü |
Other Authors: | Oral, Rasim Alper (tez danışmanı) |
Format: | Thesis |
Language: | Turkish |
Subjects: | |
Online Access: | https://hdl.handle.net/20.500.12885/3123 View in OPAC |
Similar Items
-
Petrol distilasyonu simülasyonu : proses parametrelerindeki değişimin ürün kompozisyonuna etkisinin incelenmesi /
by: Pekcoşkun, Yasemin
Published: (2020) -
Üleksit cevherinden trimetil borat üretim prosesinin geliştirilmesi /
by: Özekmekci, Mehtap
Published: (2021) -
Aktif çamur ünitelerinde artan kirlilik yükü için reaktör hacmini artırmadan uygulanabilecek stratejiler /
by: Çoban, Tuba -
Farklı sınıf tekstil boyalarının elektrokimyasal yöntemler ile arıtımında proses optimizasyonu ve suyun yeniden kullanımının incelenmesi/
by: Gündoğdu, Hilal -
Tasarım felsefesini değiştiren yeni bir imalat anlayışı : Eklemeli imalat /
Published: (2024)