Loading…

Keçiboynuzu konsantresinin ozmotik distilasyon ile üretimi: gıda kalitesi ve proses koşullarının değerlendirilmesi/

Keçiboynuzu meyvesi (Ceratonia siliqua L.) ya da bilinen diğer adıyla harnup sahip olduğu yüksek besin içeriği bakımından dikkat çeken fonksiyonel gıda ürünlerinden biridir. Fonksiyonel özelliklerinin sahip olduğu biyoaktif maddelerin çalışma mekanizmalarından kaynaklandığı ve yapılan çalışmalarda s...

Full description

Bibliographic Details
Main Author: Tan, Esranur
Corporate Authors: Bursa Teknik Üniversitesi Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü
Other Authors: Oral, Rasim Alper (tez danışmanı)
Format: Thesis
Language:Turkish
Subjects:
Online Access:https://hdl.handle.net/20.500.12885/3123
View in OPAC

Internet

https://hdl.handle.net/20.500.12885/3123
View in OPAC

Merkez Kütüphane

Holdings details from Merkez Kütüphane
Call Number: TP 370 T36 2024
Copy Tez