Yüklüyor…
Ekstrüder ve geleneksel yöntemle prejelatinize nişasta üretimi /
Bu tez çalışması, ekstrüder ve geleneksel yöntemlerle prejelatinize nişasta üretimini karşılaştırmayı amaçlamaktadır. Araştırmada temel malzeme olarak buğday nişastası kullanılmıştır. Prejelatinize nişasta, suyu hızla emme ve şişme yeteneği sayesinde gıda endüstrisinde sıkça kullanılan bir bileşendi...
Yazar: | Demir, Emre |
---|---|
Kurumsal yazarlar: | Bursa Teknik Üniversitesi Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü |
Diğer Yazarlar: | Dündar, Neslihan (tez danışmanı) |
Materyal Türü: | Tez |
Dil: | Türkçe |
Konular: | |
Online Erişim: | https://hdl.handle.net/20.500.12885/3517 OPAC'ta görüntüle |
Benzer Materyaller
-
Nişasta konsolidasyon döküm yöntemi ile atık yumurta kabuğu kullanılarak gözenekli kalsiyum silikat üretimi /
Yazar:: Kavçak, Özge
Baskı/Yayın Bilgisi: (2020) -
Yöresel tuzlu yoğurdun enzime dirençli nişaşta ilavesi ile foksiyonel bir ürün olarak geliştirilmesi /
Yazar:: Kaygısız, Meral
Baskı/Yayın Bilgisi: (2018) -
Boraks katkılı termoplastik nişasta filmlerinin antimikrobiyal etkinliğinin ve film özelliklerinin belirlenmesi /
Yazar:: Karakuş, Alkım -
Minitab uygulamalı istatistik yöntemler /
Yazar:: Erdem, İsmail
Baskı/Yayın Bilgisi: (2017) -
Keçiboynuzu konsantresinin ozmotik distilasyon ile üretimi: gıda kalitesi ve proses koşullarının değerlendirilmesi/
Yazar:: Tan, Esranur