Loading…
Meryem ana eli otu (Anastatıca hıerochuntıca) ekstraktının mikroenkapsülasyonu ve difüzyon karakterizasyonu /
Mikroenkapsülasyon ile dış faktörlere duyarlı aktif bileşenler, mikro boyutlarda uygun duvar materyalleri ile kapsüllenerek stabilize edilmektedir. Mikrokapsüller, aktif bileşenlerin nem, ısı, ışık, oksijen ve morötesi ışınları gibi dış çevresel faktörler nedeniyle bozulmalarını ve kaybolmalarını ön...
Main Author: | Cesur, Nurbanu |
---|---|
Corporate Authors: | Bursa Teknik Üniversitesi Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü |
Other Authors: | Oral, Rasim Alper (tez danışmanı) |
Format: | Thesis |
Language: | Turkish |
Subjects: | |
Online Access: | https://hdl.handle.net/20.500.12885/3125 View in OPAC |
Similar Items
-
Çörek otu küspesinden protein eldesi ve ekmekte kullanım olanaklarının araştırılması/
by: Uzuner, Kübra -
Yerli ve ithal çörek otu (nigella sativa L.) yağının kimyasal karakterizasyonu/
by: Başaran, Eda -
Bazı duvar materyalleri ve enkapsülasyon tekniklerinin zeytin yaprağı ekstraktının mikroenkapsülasyonu üzerine etkilerinin incelenmesi /
by: Kahraman, Sinem
Published: (2019) -
Karanlığın sol eli /
by: Le Guin, Ursula K., 1929-
Published: (1993) -
Doğanın şifalı eli/
by: Saraç, M. Ender
Published: (2020)