Yüklüyor…
The Chemistry of Thermal Food Processing Procedures
This Brief reviews thermal processes in the food industry - pasteurization, sterilization, UHT processes, and others. It evaluates the effects on a chemical level and possible failures from a safety viewpoint, and discusses in how far the effects can be predicted. In addition, historical preservatio...
Asıl Yazarlar: | Micali, Maria (Yazar), Fiorino, Marco (Yazar), Parisi, Salvatore (Yazar) |
---|---|
Müşterek Yazar: | SpringerLink (Online service) |
Materyal Türü: | e-Kitap |
Dil: | İngilizce |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
Cham :
Springer International Publishing : Imprint: Springer,
2016.
|
Edisyon: | 1st ed. 2016. |
Seri Bilgileri: | Chemistry of Foods,
|
Konular: | |
Online Erişim: | Full-text access OPAC'ta görüntüle |
Benzer Materyaller
-
Thermal Treatments of Canned Foods
Yazar:: Montanari, Angela, ve diğerleri
Baskı/Yayın Bilgisi: (2018) -
Advances in Food Processing Technology
Baskı/Yayın Bilgisi: (2019) -
The Maillard Reaction in Food Chemistry Current Technology and Applications /
Yazar:: Ruan, Dongliang, ve diğerleri
Baskı/Yayın Bilgisi: (2018) -
Toxins and Contaminants in Indian Food Products
Yazar:: Sharma, Ramesh Kumar, ve diğerleri
Baskı/Yayın Bilgisi: (2017) -
Food Immunoassay
Yazar:: Xu, Chuanlai, ve diğerleri
Baskı/Yayın Bilgisi: (2019)