Yüklüyor…
Cereal grains : properties, processing, and nutritional attributes /
Yazar: | Serna Saldivar, Sergio R. Othon |
---|---|
Materyal Türü: | Kitap |
Dil: | İngilizce |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
Boca Raton:
CRC Press Taylor and Francis Group,
2010
|
Konular: |
Benzer Materyaller
-
Principles of cereal science and technology /
Yazar:: Delcour, Jan A.
Baskı/Yayın Bilgisi: (AACC International, 2010.) -
Pseudocereals : chemistry and technology /
Baskı/Yayın Bilgisi: (John Wiley & Sons, 2017.) -
Gıda bağımsızlığı /
Yazar:: Hoering, Uwe
Baskı/Yayın Bilgisi: (Yeni İnsan Yayınevi, 2016.) -
Aşırı plastik deformasyon teknikleri ve uygulama yöntemleri /
Yazar:: Kentli, Aykut
Baskı/Yayın Bilgisi: (Nobel Akademik Yayıncılık Eğitim Danışmanlık Tic. Ltd. Şti., 2023.) -
Thermal food processing : new technologies and quality issues /
Baskı/Yayın Bilgisi: (CRC Press, 2012.)