Yüklüyor…
Fennema's food chemistry /
Diğer Yazarlar: | Damodaran, Srinivasan, Parkin, Kirk, Fennema, Owen R. |
---|---|
Materyal Türü: | Kitap |
Dil: | İngilizce |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
Boca Raton :
CRC Press/Taylor & Francis,
2008.
|
Edisyon: | 4. baskı |
Seri Bilgileri: | Food science and technology ;
169 |
Konular: |
Benzer Materyaller
-
Essentials of food science /
Yazar:: Vaclavik, Vickie
Baskı/Yayın Bilgisi: (Springer, 2014.) -
Physical properties of foods /
Yazar:: Sahin, Serpil
Baskı/Yayın Bilgisi: (Springer, 2006.) -
Food materials science : principles and practice /
Baskı/Yayın Bilgisi: (Springer, 2008.) -
Gıda analizleri /
Yazar:: Cemeroğlu, Bekir
Baskı/Yayın Bilgisi: (Gıda Teknolojisi, 2007.) -
Antioxidants in food and biology : facts and fiction /
Yazar:: Frankel, Edwin Nessim
Baskı/Yayın Bilgisi: (Oily Press, 2012.)