Yüklüyor…
Minimally processed foods : technologies for safety, quality, and convenience/
Materyal Türü: | Kitap |
---|---|
Dil: | İngilizce |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
New York :
Springer,
2014.
|
Konular: |
Benzer Materyaller
-
Packaging for Food Preservation /
Yazar:: Del Nobile, Matteo Alessandro
Baskı/Yayın Bilgisi: (Springer New York : Imprint: Springer, 2013.) -
Technology of breadmaking /
Yazar:: Cauvain, Stanley
Baskı/Yayın Bilgisi: (Springer Science+Business Media, LLC, 2015.) -
Bioprocess engineering principles /
Yazar:: Doran, Pauline M.
Baskı/Yayın Bilgisi: (Elsevier : Academic Press, 1995.) -
Dairy Chemistry and Biochemistry /
Yazar:: Fox, P. F.
Baskı/Yayın Bilgisi: (Springer, 2015) -
Gıda biyoteknolojisi /
Baskı/Yayın Bilgisi: (Nobel Yayın Dağıtım, 2014.)