Yüklüyor…
Advances in dairy ingredients /
Müşterek Yazar: | Institute of Food Technologists |
---|---|
Diğer Yazarlar: | Smithers, Geoffrey W., Augustin, M. A. |
Materyal Türü: | Kitap |
Dil: | İngilizce |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
Ames, Iowa :
John Wiley & Sons : Institute of Food Technologists,
2013.
|
Konular: | |
Online Erişim: | OPAC'ta görüntüle |
Benzer Materyaller
-
Dairy science and technology /
Yazar:: Walstra, Pieter
Baskı/Yayın Bilgisi: (2006) -
Süt ve mamulleri teknolojisi /
Yazar:: Üçüncü, Mustafa
Baskı/Yayın Bilgisi: (2018) -
Süt ve mamulleri teknolojisi /
Yazar:: Üçüncü, Mustafa
Baskı/Yayın Bilgisi: (2012) -
Süt teknolojisi : Sütün bileşimi ve işlenmesi /
Baskı/Yayın Bilgisi: (2010) -
Süt teknolojisi : sütün bileşimi ve işlenmesi /
Baskı/Yayın Bilgisi: (2012)