Yüklüyor…
Advances in dairy ingredients /
Müşterek Yazar: | Institute of Food Technologists |
---|---|
Diğer Yazarlar: | Smithers, Geoffrey W., Augustin, M. A. |
Materyal Türü: | Kitap |
Dil: | İngilizce |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
Ames, Iowa :
John Wiley & Sons :
2013.
Institute of Food Technologists, |
Konular: |
Benzer Materyaller
-
Dairy science and technology /
Yazar:: Walstra, Pieter
Baskı/Yayın Bilgisi: (CRC/Taylor & Francis, 2006.) -
Süt ve mamulleri teknolojisi /
Yazar:: Üçüncü, Mustafa
Baskı/Yayın Bilgisi: (Mustafa Üçüncü, 2018.) -
Süt ve mamulleri teknolojisi /
Yazar:: Üçüncü, Mustafa
Baskı/Yayın Bilgisi: (Mustafa Üçüncü , 2012.) -
Süt teknolojisi : Sütün bileşimi ve işlenmesi /
Baskı/Yayın Bilgisi: (Ege Üniversitesi, 2010.) -
Süt teknolojisi : sütün bileşimi ve işlenmesi /
Baskı/Yayın Bilgisi: (Ege Üniversitesi, 2012.)