Loading…
Advances in dairy ingredients /
Corporate Author: | Institute of Food Technologists |
---|---|
Other Authors: | Smithers, Geoffrey W., Augustin, M. A. |
Format: | Book |
Language: | English |
Published: |
Ames, Iowa :
John Wiley & Sons :
2013.
Institute of Food Technologists, |
Subjects: |
Similar Items
-
Dairy science and technology /
by: Walstra, Pieter
Published: (CRC/Taylor & Francis, 2006.) -
Süt ve mamulleri teknolojisi /
by: Üçüncü, Mustafa
Published: (Mustafa Üçüncü, 2018.) -
Süt ve mamulleri teknolojisi /
by: Üçüncü, Mustafa
Published: (Mustafa Üçüncü , 2012.) -
Süt teknolojisi : Sütün bileşimi ve işlenmesi /
Published: (Ege Üniversitesi, 2010.) -
Süt teknolojisi : sütün bileşimi ve işlenmesi /
Published: (Ege Üniversitesi, 2012.)