Yüklüyor…
Menü planlama /
Yazar: | Özgen, Işıl, 1974- |
---|---|
Kurumsal yazarlar: | Boğaziçi Üniversitesi, Kırklareli Üniversitesi |
Diğer Yazarlar: | Demirkoparan, Esra (editör.), Hatipoğlu, Burçin (proje koordinatörü.), Çakır, Ali (proje koordinatörü.), Yalabık, Nezih (Proje asistanı.) |
Materyal Türü: | Kitap |
Dil: | Türkçe |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
Ankara :
Beta Basım Yayım Dağıtım,
2015.
|
Konular: |
Benzer Materyaller
-
Food and beverage management /
Yazar:: Cousins, John
Baskı/Yayın Bilgisi: (Prentice Hall, 2002) -
Yiyecek içecek işletmeleri yönetimi /
Yazar:: Pırnar, İge
Baskı/Yayın Bilgisi: (Beta Basım Yayım Dağıtım, 2015.) -
Yiyecek içecek sektörü için yerel girişimcilik /
Yazar:: Şarlar, Alaettin Gediz
Baskı/Yayın Bilgisi: (Beta Basım Yayım Dağıtım, 2015.) -
Gıdalar, özellikleri, fonksiyonları ve mutfak uygulamaları /
Baskı/Yayın Bilgisi: (Nobel Akademik Yayıncılık Eğitim Danışmanlık Tic. Ltd. Şti., 2022.) -
Exploring foodservice systems management through problems
Yazar:: Lieux, Elizabeth McKinney
Baskı/Yayın Bilgisi: (Pearson, 2008)