Loading…
Menü planlama /
Main Author: | Özgen, Işıl, 1974- |
---|---|
Corporate Authors: | Boğaziçi Üniversitesi, Kırklareli Üniversitesi |
Other Authors: | Demirkoparan, Esra (editör.), Hatipoğlu, Burçin (proje koordinatörü.), Çakır, Ali (proje koordinatörü.), Yalabık, Nezih (Proje asistanı.) |
Format: | Book |
Language: | Turkish |
Published: |
Ankara :
Beta Basım Yayım Dağıtım,
2015.
|
Subjects: |
Similar Items
-
Food and beverage management /
by: Cousins, John
Published: (Prentice Hall, 2002) -
Yiyecek içecek işletmeleri yönetimi /
by: Pırnar, İge
Published: (Beta Basım Yayım Dağıtım, 2015.) -
Yiyecek içecek sektörü için yerel girişimcilik /
by: Şarlar, Alaettin Gediz
Published: (Beta Basım Yayım Dağıtım, 2015.) -
Gıdalar, özellikleri, fonksiyonları ve mutfak uygulamaları /
Published: (Nobel Akademik Yayıncılık Eğitim Danışmanlık Tic. Ltd. Şti., 2022.) -
Exploring foodservice systems management through problems
by: Lieux, Elizabeth McKinney
Published: (Pearson, 2008)